Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 info@systeum.cz +420 608 408 716

Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 obchod@systeum.cz +420 608 408 716

Svět konferencí, workshopů a dalších vzdělávacích příležitostí se dostává z paralýzy, některé události se přesunuly do online světa, jiné změnily termín. Na co se tedy můžete v nejbližší době těšit?

DecompileD 

Za novinkami se vyplatí vyrazit do Drážďan, kde se bude konat konference DecompileD přesunutá na 14. července 2020. Kromě nových trendů se můžete těšit na  best practices především z oblastí mobile, cloud a machine learning.

SQL Server Bootcamp 

Bezplatná konference nabitá informacemi o SQL Serverech a Power BI potěší nejen databázové vývojáře. Zaměří se i na méně známé funkce, které si osvojíte na prakticky orientovaných přednáškách. Zajet si na ni můžete do Brna ve dnech 12. a 13. srpna 2020

CodeCon 

Rádi se na konferencích inspirujete nejen přednáškami, ale taky setkáváními se zajímavými lidmi? Pak si určitě nenechte ujít CodeCon, konferenci od vývojářů vývojářům, která proběhne 6. října 2020 v Bratislavě. Registrace je zdarma a networking tam nebude pouze vedlejším produktem.

Testing United 

Konference hodně staví na reálných studiích, lessons learned z projektů a celkově osobních zkušenostech.Letos je přesunutá kompletně do online formátu, zúčastnit se jí můžete klidně z gauče nebo z postele 5. a 6. listopadu 2020.

Update Conference Prague 

Jste .NET vývojář nebo máte v úmyslu se jím stát? Pak by vám tahle největší .NET konference v Česku určitě neměla uniknout! Odborníci z celého světa budou v Praze přednášet ve dnech 12. a 13. listopadu 2020.

Konference

Zajímá vás oblast IT a hledáte pracovní pozice a pracovní příležitosti v IT oboru? Ať už jste programátor, developer, tester, analytik nebo software architekt, ozvěte se nám a my vám z naší nabídky IT práce najdeme IT projekt na míru. Podívejte se, jaká volná pracovní místa v IT oblasti momentálně nabízímePomůžeme vám najít nové pracovní výzvy a příležitosti. Těšíme se na spolupráci s vámi!

Učit se můžeme každý den

Perfektním zdrojem nových poznatků jsou vzdělávací platformy, které nabízí stovky hodin výuky. Fungují buď na bázi předplatného, v rámci něhož můžete zkouknout kolik videí jen budete chtít nebo se dají zaplatit a stáhnout jen konkrétní pro vás zajímavá videa. Výuku si můžete kdykoliv stopnout, vrátit se k ní, zopakovat si, jak bude třeba. Doporučujeme:

Learn2code.cz

Specializuje se především na vzdělávání v IT oblasti, ale když vás bude zajímat i například natáčení a střih videí nebo fotografie, určitě se tady najdete. Plusem je, že learn2code nabízí i sekci videí zdarma a pořádá také zajímavé eventy.

Udemy.com

Širokou nabídku kurzů z oblasti IT, technologií, ale i osobního rozvoje nebo podnikání najdete na Udemy.com. Očekáváte-li od svého členství na platformě velký záběr a rádi se učíte věci z různých oborů, tohle by pro vás mohla být ta správná investice.

ClassCentral.com 

Vzdělávat se můžete klidně i zadarmo! Platforma ClassCentral nabízí širokou škálu kurzů z různých odvětví, nejen IT a technologií.

Možnosti, jak dál posouvat svoje znalosti a schopnosti jsou široké, stačí si vybrat to, co vám bude vyhovovat nejvíc. Pokud se chystáte na jinou zajímavou konferenci nebo workshop, dejte nám o tom vědět, budeme rádi za inspiraci.

 

🟡 Hledáte zajímavý projekt? Mrkněte, jak to u nás chodí a jaké kolegy aktuálně hledáme.

🟡 Máte kolegu nebo kamaráda, který se poohlíží po novém projektu? Zapojte se do našeho referral programu Doporuč a získejte finanční odměnu za doporučení.

🟡 Chtěli byste začít pracovat v IT? Stáhněte si náš ebook ZAČNĚTE PRACOVAT V IT: aneb od prvních krůčků po vysněnou práci, ve kterém vás provedeme krůček po krůčku informacemi, kurzy i praxí, které jsou tolik potřebné nejen pro ty, kteří chtějí změnit obor, ale i pro ty, kteří se chtějí pracovně posunout a dále se vzdělávat.

🟡 Víte, jak si co nejjednodušeji a nejefektivněji připravit půdu pro nové pracovní začátky? Mrkněte na náš ebook: Připravte se na nová pracovní dobrodružství - Průvodce k úspěšné změně zaměstnání. Dream job je za dveřmi, stačí jen vzít správně za kliku.

Nebo sdílejte tento článek, který třeba poslouží i vašim známým.

Chcete dostávat naše články pravidelně do schránky? Nechte nám tady svůj email a my si rádi zahrajeme na poštovní sovy.

Mohlo by vás také zajímat

TOP 13 online konferencí leden-břez...

čtení na 4 minuty 17.1.2023

Zajímavé IT konference a workshopy...

čtení na 3 minuty 3.2.2021

Inspirativní léto: tipy na IT konfe...

čtení na 2 minuty 19.5.2021

7 TOP IT konferencí podzim / zima 2...

čtení na 2 min. 20.9.2022

Jak se o nás mluví?
Zeptejte se našich klientů…

Systeum
Systeum

„Systeum je jedním z největších dodavatelů našich testerských kapacit. Můžu říct, že kvalita uchazečů je vysoko nad průměrem. Také oceňuji velkou ochotu vyjít vstříc všem našim požadavkům.“

Head of test execution

„Systeum je dlouhodobý partner, u kterého máme jistotu, že kandidáti jsou kvalitní a prověření. Od roku 2015 máme díky nim fungující kvalitní seniorní týmy C++ embedded vývojářů a auto testerů.“

Head of Payment Application

„Systeum, thank you for your help to find the right fit to my team! I can recommend cooperation with you to everybody. Very professional, smooth and friendly.“

IT CIM Inventory Management Development

Příklady dlouhodobé spolupráce

Porsche Moneta Raiffeisenbank Generali Komerční banka Monster