Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 info@systeum.cz +420 608 408 716

Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 obchod@systeum.cz +420 608 408 716

15 nejzajímavějších TECH konferencí, které byste si neměli nechat ujít: březen - červen 2024

Potřebujete rozproudit svou kariéru, nasát know-how od špiček ve svém oboru nebo potkat stejně zapálené nadšence? My víme, jak na to. Sepsali jsme souhrn IT a Tech konferencí, které vás rozproudí. Možná nestihnete být na všech, ale i ta jedna nebo dvě, které si nenecháte ujít, vás mohou namotivovat a nakopnout k novým výkonům. 

BŘEZEN

9.-10. 3. CITE 2024

online
Druhá mezinárodní konference o výpočetních a informačních technologiích, která vám poskytne mezinárodní fórum pro sdílení znalostí, metodologie a informačních technologií. Na konferenci se potkáte s tématy jako: Big data, bioinformatika, počítačová architektura a systémy reálného času, vestavěný systém a software, herní a softwarové inženýrství, grid a scalable computing, Internet věcí (IoT), zpracování signálu / zpracování obrazu / rozpoznávání vzoru / multimédia, počítačové vidění, strojové učení a aplikace nebo třeba neuronové sítě.

14. 3. 2024 THE DEVOPS CONFERENCE – GLOBAL

online / offline, Londýn
Konference DEVOPS sdružuje profesionály softwarového inženýrství a vyšší management z různých společností z celého světa. Objevte nejnovější trendy ve vývoji softwaru a product managmentu.

 

DUBEN

3. 4. 2024 Web3day

online, zdarma
Od svého založení pro soukromé použití zaznamenal internet mnoho změn v zaměření a funkčnosti. Jaká je blízká budoucnost a jakým směrem se bude vývoj webu ubírat se dozvíte právě zde.

 

11. 4. 2024 Systeum MeetUp - Přesahy umělé inteligence

Praha, offline, zdarma
Připojte se na inspirující cestu do světa umělé inteligence.  Společně s předními odborníky v oblasti AI se budeme zabývat otázkami, které formují naši přítomnost i budoucnost.
Dotkneme se např. témat:
jak každý z nás může AI již nyní využívat pro vzdělávání, terapii, umění nebo zábavu, zda může AI napodobit či ukradnout osobnost někoho slavného a jaké přínosy či rizika to může přinést, zda AI může nabýt vědomí a zda jsme vůbec schopni zjistit, že vědomí na nějakém serveru vzniká, může mít AI emoce? Co se může stát, pokud se naštve nebo urazí?, jaká je budoucnost AI, jak dokáže AI analyzovat lidské emoce, jak funguje sémantická analýza textů pomocí AI nebo jak rozpoznat autenticitu obsahu vytvořeného AI v praxi, např. u soudního přelíčení.

 

18.-20. 4. 2024 Devoxx Greece

Atény, offline
Devoxx Greece je evolucí konference Voxxed Days v Aténách, kde se komunity vývojářů setkávají a zkoumají nejnovější technologické pokroky a představují nejdůležitější obsah z vývojového světa s řadou přednášek zahrnujících Java, cloud, bezpečnost, architekturu, umělou inteligenci, strojové učení, robotiku, programovací jazyky, metodiky a mnoho dalšího.

23. 4. 2024 mDevCamp

Praha, offline
mDevCamp je největší konference pro mobilní nadšence ve střední Evropě. 10. ročník nabídne špičkové řečníky, podrobné přednášky a workshopy a skvělé praktické zóny. Přijďte se setkat s 1 000 nadšenci z celé Evropy.

23.-25. 4. 2024 Women in Tech Global Conference

Berlín, offline / online
První virtuální konference, která spojí ženy z TECH oborů z celého světa prostřednictvím interaktivní platformy s živým vzdělávacím a školicím obsahem, klíčovými projevy, poutavými panely, odpočinkovými místnostmi, technickými workshopy a networkingem s virtuálními a osobními setkáními.  Zaměření bude na life science technologies, robotics, digital transformation, cyber security, AI automation, gaming. Očekávat můžete 700 speakerů, 6 000 účastníků a zapojení 172 zemí. 

 

KVĚTEN

7.-8. 5. 2024 Worldwide software architecture summit

online
Na tomto summitu vás čekají přednášky věnujícím se trendům a inovacím na různá témata jako je: rostoucí role Pythonu, progresivní webové aplikace, integrace blockchainu, rozšířená a virtuální realita, AI a etické přístupy a mnoho dalšího.

20.-21. 5. 2024 Dev Days online / 23.-24.5. Vilnius, Litva offline

Konference pro vývojáře od vývojářů. Na DevDays Europe se dozvíte o nejnovějších technologických pokrocích s focusem na mobile development & IoT, programming languages, machine learning, DevOps & Microservices, Big Data & Analytics. Těšit se můžete na 110 speakerů a 35 zemí.

27.-31. 5. 2024 INTERNATIONAL PHP CONFERENCE

online
Mezinárodní PHP konference je tou, kterou si nenechají ujít weboví vývojáři z celého světa. Navštivte inspirativní přednášky, zapojte se do workshopů a učte se od těch nejlepších.

30. – 31. 5. 2024 AI Congress

Londýn, online / offline
Unikátní platforma, kde se do světa uvádějí nejnovější AI produkty a služby.  Na konferenci se 25 řečníků zaměří na woman in AI, IoT, regulatory compliance for AI, AI for CEO’s. 

 

ČERVEN

4. 6. 2024 Front End Performance Day

online, zdarma
Ponořte se do nejmodernějších technik responzivního designu, interaktivních animací a integrací. Optimalizujte svůj kód pomocí strategií profilování výkonu, pomalého načítání a ukládání do mezipaměti. Vylepšete uživatelské zkušenosti prostřednictvím intuitivních rozhraní a plynulých přechodů.

5.-6. 6. 2024 AI Dev Summit

online
Největší světová událost zabývající se vývojem umělé inteligence se zaměřením na chatboty, strojové učení, open source AI knihovny, AI pro podniky a hluboké AI / neuronové sítě. Tato konference se zaměřuje na softwarové inženýry, datové vědce a vývojáře AI.

13.-15. 6. 2024 WE MAKE FUTURE

Bologna, offline / online
Mezinárodní veletrh a festival o technologiích a digitálních inovacích. 3 dny, více než 100 akcí a formát, který kombinuje Expo, vzdělávání, B2B setkání, networking, kulturu, koncerty, show a zábavu. 

25.-28. 6. 2024 MLCON: CHATGPT

Mnichov, offline / online
ChatGPT vyvinutý společností OpenAI nemusíme představovat. Tato technologie sehrála významnou roli v pokroku a popularitě AI, což z ní činí hnací sílu v oblasti strojového učení a hlubokého učení. Na konferenci se podíváme, jakým způsobem inspirovalo svět ML jako průlomový okamžik pro strojové učení.

 

My víme, jak je vzdělávání důležité, a proto má každý náš IT specialista k dispozici vzdělávací budget, který může využít třeba i na tyto konference. Hledáte pracovní příležitosti v IT oboru? Ať už jste programátor, developer, tester, analytik nebo software architekt, ozvěte se nám a my vám z nabídky IT práce najdeme IT projekt na míru. Podívejte se, jaká volná pracovní místa v IT oblasti momentálně nabízímePomůžeme vám najít nové pracovní výzvy a příležitosti. Těšíme se na spolupráci s vámi!

 

🟡 Máte kolegu nebo kamaráda, který se poohlíží po novém projektu? Zapojte se do našeho referral programu Doporuč a získejte finanční odměnu za doporučení.

🟡 Chtěli byste začít pracovat v IT? Stáhněte si náš ebook Začněte pracovat v IT: aneb od prvních krůčků po vysněnou práci,ve kterém vás provedeme krůček po krůčku informacemi, kurzy i praxí, které jsou tolik potřebné nejen pro ty, kteří chtějí změnit obor, ale i pro ty, kteří se chtějí pracovně posunout a dále se vzdělávat.

🟡 Víte, jak si co nejjednodušeji a nejefektivněji připravit půdu pro nové pracovní začátky? Mrkněte na náš ebook Připravte se na nová pracovní dobrodružství: Průvodce k úspěšné změně zaměstnání. Dream job je za dveřmi, stačí jen vzít správně za kliku.

Nebo sdílejte tento článek, který třeba poslouží i vašim známým.

Chcete dostávat naše články pravidelně do schránky? Nechte nám tady svůj email a my si rádi zahrajeme na poštovní sovy.

Mohlo by vás také zajímat

TOP 13 online konferencí leden-břez...

čtení na 4 minuty 17.1.2023

7 TOP IT konferencí podzim / zima 2...

čtení na 2 min. 20.9.2022

Jak se o nás mluví?
Zeptejte se našich klientů…

Systeum
Systeum

„Systeum je jedním z největších dodavatelů našich testerských kapacit. Můžu říct, že kvalita uchazečů je vysoko nad průměrem. Také oceňuji velkou ochotu vyjít vstříc všem našim požadavkům.“

Head of test execution

„Systeum je dlouhodobý partner, u kterého máme jistotu, že kandidáti jsou kvalitní a prověření. Od roku 2015 máme díky nim fungující kvalitní seniorní týmy C++ embedded vývojářů a auto testerů.“

Head of Payment Application

„Systeum, thank you for your help to find the right fit to my team! I can recommend cooperation with you to everybody. Very professional, smooth and friendly.“

IT CIM Inventory Management Development

Příklady dlouhodobé spolupráce

Porsche Moneta Raiffeisenbank Generali Komerční banka Monster