Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 info@systeum.cz +420 608 408 716

Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 obchod@systeum.cz +420 608 408 716

Case Study: Když klient potřebuje flexibilitu a seniory

Jak to vypadá, když nás klient osloví a potřebuje do svého týmu najít nové IT parťáky na outsourcing? Jelikož se specializujeme primárně na IT specialisty, umíme najít i ty nejzáludnější pozice, které na první pohled vypadají nepolapitelně. A s naším portfoliem, které čítá přes 20 000 IT expertů vám ty nejvhodnější kandidáty představíme již do týdne. Podívejte se, jak jsme ulehčili práci našim klientům, kteří potřebovali flexibilní řešení a seniorní kandidáty a nechte se inspirovat tím, co vám můžeme hravě splnit.

Case Study:
Flexibilní řešení pro Raiffeisenbank

Výzva:

Raiffeisenbank čelila potřebě dynamicky měnit počet testerů v závislosti na vydání nových releasů jejich bankovních aplikací. S narůstajícími požadavky na testování mobilního a internetového bankovnictví byly interní kapacity nedostačující a interní HR tým nestíhal vyhledávat a prověřovat potřebné specialisty.

Specifické požadavky zahrnovaly kandidáty, kteří mají logické myšlení, jsou pečliví a jeví zájem o testování (nemusí nutně mít praxi v testingu) a přísné cenové stropy. 

Řešení:

Navrhli jsme speciální proces výběru, který umožnil efektivně identifikovat a vyškolit juniorní testery bez předchozí praxe. Postup zahrnoval dvě kola interních pohovorů doplněných o praktické online testy pro ověření pozornosti a logického myšlení a školení z oblasti teorie testování a SQL. Tento přístup nejenže zvýšil kvalitu náboru, ale také umožnil kandidátům lépe pochopit, zda je testování oblastí, která je bude bavit a motivovat.

Výsledky:

Úspěšně jsme vybudovali stabilní tým 15 testerů, kteří jsou nyní nedílnou součástí projekčních aktivit Raiffeisenbank, což přispělo k lepší kvalitě a efektivitě jejich bankovních aplikací.

Case Study:
Rychlé nasazení seniorních specialistů pro Monster Worldwide

Výzva:

Monster Worldwide, mezinárodní kariérní portál, potřeboval rychle zajistit seniorní specialisty pro klíčové pozice, aby nebyla narušena kontinuita běžících projektů. Specifické požadavky zahrnovaly odborníky na .NET full stack vývoj, QA Automation Engineering a JS Angular Development s plynulou angličtinou a znalostmi microservices.

Řešení:

Proces náboru byl zahájen vytvořením detailních a cílených inzerátů, které oslovily stovky potenciálních kandidátů. Po prvotním online testování, které ověřilo nejen myšlení kandidátů, ale také technické dovednosti (zápis kódu, monitorování času, který kandidát nad úlohou kandidát strávil), byli ti nejlepší prezentováni klientovi. Díky rychlému a efektivnímu vyhodnocování online testů bylo možné zahájit další kroky výběrového řízení, což umožnilo specialistům nastoupit na projekty v horizontu týdnů od zadání poptávky.

Výsledky:

Úspěšné zapojení senior specialistů do projektů Monster Worldwide přispělo k rychlému pokračování vývoje a udržení vysoké úrovně provozních aktivit, čímž byly splněny strategické cíle klienta.

Jak správně poptat dodavatele IT specialistů si můžete přečíst v článku 7 kroků k efektivní poptávce po IT kapacitách.

Posun vašich IT projektů na novou úroveň

Správně nastavený outsourcing IT specialistů může přinést nejen okamžité řešení personálních potřeb, ale i vyřešení specifických potřeb vašich projektů a dlouhodobé zlepšení výkonnosti a efektivity projektů. Pokud i vaše firma čelí podobným výzvám, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme nejen kvalifikované specialisty, ale i záruku rychlé a efektivní integrace do vašich projektů.

Potřebujete posílit svůj IT tým? Kontaktujte nás a společně najdeme nejlepší řešení.

Klíčové výhody IT outsourcingu Systeum

  • Disponujeme rozsáhlým portfoliem: Přes 20 000 expertů z České a Slovenské republiky je připravených rozšířit váš stávající tým.
  • Prověřujeme kandidáty: Každého specialistu prověřujeme technologicky i osobnostně, aby byly výsledky náboru maximálně relevantní.
  • Najdeme vám experty se speciálními technologickými znalostmi: Od AI a DevOps po Java a .NET, naše schopnost pokrýt speciální požadavky je klíčová.
  • Nadstandartně pečujeme o IT specialisty: Poskytujeme jim vzdělávací budget a další benefity, což přispívá k dlouhodobé spokojenosti a stabilitě specialistů.

Líbí se vám možnost vybírat si z aktuálně dostupných IT specialistů? Využijte potenciálu našich volných IT expertů, kteří momentálně hledají nový projekt a vyberte si toho, kterého právě potřebujete.

🟡 Chtěli byste začít pracovat v IT? Stáhněte si náš ebook Začněte pracovat v IT: aneb od prvních krůčků po vysněnou práci,ve kterém vás provedeme krůček po krůčku informacemi, kurzy i praxí, které jsou tolik potřebné nejen pro ty, kteří chtějí změnit obor, ale i pro ty, kteří se chtějí pracovně posunout a dále se vzdělávat.

🟡 Víte, jak si co nejjednodušeji a nejefektivněji připravit půdu pro nové pracovní začátky? Mrkněte na náš ebook Připravte se na nová pracovní dobrodružství: Průvodce k úspěšné změně zaměstnání. Dream job je za dveřmi, stačí jen vzít správně za kliku.

Nebo sdílejte tento článek, který třeba poslouží i vašim známým.

Chcete dostávat naše články pravidelně do schránky? Nechte nám tady svůj email a my si rádi zahrajeme na poštovní sovy.

 

Mohlo by vás také zajímat

Přehled pozic v IT a životní cyklus...

čtení na 5 minut 3.2.2022

TOP 12 TED Talks o nových technolog...

čtení na 5 minut 11.5.2022

TOP 12 TED Talks o nových technolog...

čtení na 5 minut 4.5.2022

Agile, Waterfall, DevOps: základní ...

čtení na 8 minut 16.2.2022

Jak efektivně motivovat AI v prompt...

čtení na 4 min 11.1.2024

Jak se o nás mluví?
Zeptejte se našich klientů…

Systeum
Systeum

„Systeum je jedním z největších dodavatelů našich testerských kapacit. Můžu říct, že kvalita uchazečů je vysoko nad průměrem. Také oceňuji velkou ochotu vyjít vstříc všem našim požadavkům.“

Head of test execution

„Systeum je dlouhodobý partner, u kterého máme jistotu, že kandidáti jsou kvalitní a prověření. Od roku 2015 máme díky nim fungující kvalitní seniorní týmy C++ embedded vývojářů a auto testerů.“

Head of Payment Application

„Systeum, thank you for your help to find the right fit to my team! I can recommend cooperation with you to everybody. Very professional, smooth and friendly.“

IT CIM Inventory Management Development

Příklady dlouhodobé spolupráce

Porsche Moneta Raiffeisenbank Generali Komerční banka Monster