Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 info@systeum.cz +420 608 408 716

Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 obchod@systeum.cz +420 608 408 716

Občas potřebujeme impuls, který nás vytáhne ze zaběhnuté pracovní rutiny a donutí nás podívat se na vše z trochu jiného úhlu. Po měsících home office nebo jiných pracovních omezení se nám ten nový vítr může hodit jako sůl...Mrkněte, jakých eventů se můžete během letních měsíců zúčastnit a kde načerpat inspiraci.

Dámám dáme přednost

V červnu se konají hned 3 online akce věnované #girlpower v IT a technických oborech. Nabité line-upy přednášejících, spoustu zajímavých témat a velká příležitost k mezinárodnímu networkingu. 

Z vod testingu

The Third IEEE International Conference on  Artificial Intelligence Testing 23. - 26. 8. 2021, online

Na konferenci si poslechnete jak řešit problémy a výzvy, kterým můžete v praxi při aplikování AI v testingu čelit. Seznámíte se s novými výsledky výzkumu, metodikami, technikami a nástroji, které vám pomohou.

Mile High Software Testing Conference  27. - 28. 7. 2021, Denver

Raději vyměníte množství krátkých prezentací za dopolední workshop, který vám umožní se do tématu více ponořit? Na konferenci s unikátním formátem Mile High Testing Conference si můžete užít oboje.

Baví vás tak akorát dlouhé formáty, kde se stihnete dozvědět to nejdůležitější? Pak určitě mrkněte na pravidelné workshopy ze stránky ministryoftesting.com. Můžete se stát členy této testerské komunity a zapojit se nejen do workshopů, ale také se přihlásit na zajímavé online kurzy, oborové diskuze i konference…

Nadcházející zajímavá témata

Na co se ještě můžete těšit?

Angular Global Summit 1. - 3. 6. 2021, online

První den je připravený pro juniornější účastníky, kteří se s Angularem teprve seznamují a přístup k tomuto obsahu je zdarma. Chcete-li se tématům věnovat hlouběji a techničtěji, budou na vás zaměřené další dva konferenční dny nabité zajímavými speakery a zkušenostmi.

Conf42: Golang2021 24. 6. 2021, online

Zajímají vás novinky a lessons learned ze světa Go? Pak si nenechte ujít tuto online konferenci, kde poznáte mimo jiné nové frameworky a speakeři se budou věnovat i důležitému tématu zabezpečení.

Microservices Summit 7. - 9. 6. 2021, online, německy

Během Summitu můžete získat inspiraci praktické know-how od nejznámějších světových DevOps odborníků. Vstupenka platí také zároveň na API Summit a DDD Summit.

Chcete dostávat naše články pravidelně do schránky? Nechte nám tady svůj email a my si rádi zahrajeme na poštovní sovy.

Mohlo by vás také zajímat

7 TOP IT konferencí podzim / zima 2...

čtení na 2 min. 20.9.2022

TOP 13 online konferencí leden-břez...

čtení na 4 minuty 17.1.2023

Podzimní inspirace: IT konference a...

čtení na 3 minuty 31.8.2021

Jak se o nás mluví?
Zeptejte se našich klientů…

Systeum
Systeum

„Systeum je jedním z největších dodavatelů našich testerských kapacit. Můžu říct, že kvalita uchazečů je vysoko nad průměrem. Také oceňuji velkou ochotu vyjít vstříc všem našim požadavkům.“

Head of test execution

„Systeum je dlouhodobý partner, u kterého máme jistotu, že kandidáti jsou kvalitní a prověření. Od roku 2015 máme díky nim fungující kvalitní seniorní týmy C++ embedded vývojářů a auto testerů.“

Head of Payment Application

„Systeum, thank you for your help to find the right fit to my team! I can recommend cooperation with you to everybody. Very professional, smooth and friendly.“

IT CIM Inventory Management Development

Příklady dlouhodobé spolupráce

Porsche Moneta Raiffeisenbank Generali Komerční banka Monster