Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 info@systeum.cz +420 608 408 716

Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 obchod@systeum.cz +420 608 408 716

Podzim přišel letos dříve, než jsme očekávali a tak trochu nás uvrtal do tepla našich domovů. Abychom ale doma neotáleli, připravili jsme pro vás 7 TOP IT konferencí, které vás v oboru nejen posunou, ale zároveň u většiny z nich nebudete muset teplo domácího krbu ani opouštět. Pojďme se podívat na výběr IT konferencí, které jsou pro vás do konce roku připravené.

IntelliJ IDEA Conf 2022

29.–30. 9. 2022, online

IntelliJ IDEA je bezplatná virtuální událost oslavující práci vývojářů a jejich úsilí. Učte se od předních představitelů IT oboru o tématech jako jsou: Core Java, Kotlin, Spring, Kubernetes, JUnit, mobilní vývoj a poslechněte si příběhy o přispívání do open source projektů. Zjistěte, jak používat JetBrains IDE k řešení výzev vzdáleného vývoje. A pokud byste událost náhodu nestihli v termínu, všechny relace budou zaznamenány a zveřejněny po události, takže o nic nepřijdete.

 

Lone Star Software Symposium: Austin

4.–6. 10. 2022, online

Konference bude zaměřená na nejnovější technologie vznikající v oblasti moderního vývoje softwaru a architektury. Mezi řečníky najdete uznávané kapacity v oboru, konzultanty i vývojáře open source. 

 

Geecon

24.–25. 10. 2022, Praha, online

GeeCON je konference zaměřená na technologie Java a Java Virtual Machine, se zvláštní pozorností na dynamické jazyky jako Groovy a Scala. GeeCON je fórum pro sdílení zkušeností o moderních metodologiích vývoje softwaru, podnikových architekturách, softwarovém řemeslném zpracování, návrhových vzorech, distribuovaných výpočtech.

A kdybyste chtěli poznat nové lidi a změnit prostředí, přijďte se na konferenci podívat fyzicky do Cinestaru Černý Most.

 

GIT COMMIT SHOW

26.–27. 10. 2022, online

Git Commit Show je přední dvoudenní online technologická konference, kde pečlivě vybraní seniorní vývojáři sdílejí své znalosti a průlomové projekty. Na rozdíl od jiných online konferencí je plně interaktivní s příležitostmi spojit se s řečníky a ostatními účastníky tváří v tvář. Git Commit Show začala v roce 2019, aby poskytla alternativu k fyzickým konferencím, je otevřená a bezplatná.

 

NODES 2022

16.–17. 11. 2022, online

Online konferece NODES 2022 je určena především pro vývojáře a Data Scientists.Témata jsou široká a zaměřovat se budou převážně na problematiku grafů. Připojte se online a   poslechněte si nejlepší síť špičkových odborníků.

 

Remix Conf Europe

18. 11. 2022, online

Remix Conf Europe je online konference zaměřující se na poskytování rychlých a škálovatelných webových stránek, které se dají s Remixem nasadit na jakoukoli platformu. Na konferenci se můžete virtuálně potkat s vývojáři z celého světa, s tvůrci Remixu a souvisejících open source projektů. Série rozhovorů, otázek a odpovědí budou globálně vysílány od 16:00 do 21:00 hodin. Kromě vzdáleného networkingu se můžete zúčastnit různých diskuzí a připravena pro vás bude i interaktivní zábava.


DevTernity

8.–9. 12. 2022, online

DevTernity je jedna z nejlepších mezinárodních konferencí zaměřená na vývoj softwaru. Dozvíte se novinky ze světa kódování, architektury a vedení týmů.

 

Chcete dostávat naše články pravidelně do schránky? Nechte nám tady svůj email a my si rádi zahrajeme na poštovní sovy.

Mohlo by vás také zajímat

TOP 13 online konferencí leden-břez...

čtení na 4 minuty 17.1.2023

IT konference a online kurzy

čtení na 3 minuty 16.6.2020

Zajímavé IT konference a workshopy...

čtení na 3 minuty 3.2.2021

Tipy na konference a workshopy: zim...

čtení na 3 minuty 14.12.2021

Inspirativní léto: tipy na IT konfe...

čtení na 2 minuty 19.5.2021

Jak se o nás mluví?
Zeptejte se našich klientů…

Systeum
Systeum

„Systeum je jedním z největších dodavatelů našich testerských kapacit. Můžu říct, že kvalita uchazečů je vysoko nad průměrem. Také oceňuji velkou ochotu vyjít vstříc všem našim požadavkům.“

Head of test execution

„Systeum je dlouhodobý partner, u kterého máme jistotu, že kandidáti jsou kvalitní a prověření. Od roku 2015 máme díky nim fungující kvalitní seniorní týmy C++ embedded vývojářů a auto testerů.“

Head of Payment Application

„Systeum, thank you for your help to find the right fit to my team! I can recommend cooperation with you to everybody. Very professional, smooth and friendly.“

IT CIM Inventory Management Development

Příklady dlouhodobé spolupráce

Porsche Moneta Raiffeisenbank Generali Komerční banka Monster